Termeni si Conditii | Web Design | Creare Site

Termeni si conditii

Note legale

Utilizarea serviciilor sau a informatiilor oferite de site-ul www.ixedo.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. IXEDO isi rezerva dreptul de a modifica periodic acesti termeni si conditii.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica web,  continut, programe, etc.) sunt proprietatea IXEDO si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul IXEDO  a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

IXEDO are dreptul de a suspenda accesul pe site al unui utilizator fara nici un fel de notificare sau formalitate explicativa.

IXEDO nu raspunde pentru daune cauzate direct sau indirect de informatiile si serviciile furnizate pe site si nu garanteaza corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor afisate pe site.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii site-ului fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la termenii si conditiile prevazute in acest document.

IXEDO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Aceste modificari se presupune a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor.

Termeni si conditii

Site de Prezentare Servicii Web Design
Software Development