PPC - Plata per Click | Publicitate online | Web Design

PPC / Plata per Click

In prezent Plata per Click sau PPC (Pay per Click) este cea mai dominanta parte a marketing-ului si publicitatii online. Foarte multe companii de publicitate online prefera aceasta metoda pentru ca s-a dovedit simpla, ofera  un mare control asupra campaniei publicitare, si primesc  numai feedback pozitiv asupra performantelor si rezultatelor obtinute.

PPC Cea Mai Sigura si Rapida Metoda de Publicitate Online

Cresterea importantei marketingului online face ca PPC (Plata per Click) sa fie o arie importanta pentru desfasurarea activitatii companiilor care ofera astfel de servicii. In plus simplitatea si uzabilitatea face ca aceasta parte a campaniei publicitare sa poate fi realizata chiar de webmasteri.
Daca nu ati folosit Plata per Click pana acum, este foarte important sa o intelegeti si sa va faceti o strategie de a optimiza performantele. Partea cea mai frumoasa a acestei metode este viteza si calitatea cu care se atinge telul si rezultatele dorite. Partea mai putin frumoasa este costul ridicat.

Google Adwords si Yahoo Search Marketing

Cele mai populare programe de publicitate prin Plata per Click sunt programele de la Google si Yahoo. Google permite lansarea de campanii publicitare online prin programul Google AdWords care publica anunturi in motorul de cautare Google si in alte site-uri partenere. Yahoo a cumparat in Octombrie 2003 Overture Search, si l-a redenumite Yahoo Search Marketing, care cuprinde o selectie de programe specializate in publicitatea prin Plata per Click.

PPC Versus Optimizarea SEO

Majoritatea acestor programe PPC ofera clienti siguri si targeturi indeplinite. In comparatie cu publicitatea prin optimizarea pentru motoarele de cautare, Plata per Click nu necesita costuri ridicate investite in campanii de optimizare si construirea de link-uri catre site. In schimb necesita costuri investite in cumpararea click-urilor.

Promovare Site

Promovare Site / Publicitate Online pentru Web Site-uri si Pagini Web
Optimizare SEO / PPC (Cost Per Click)