Mentenanta Site | Web Design | Creare Site

Suport / Mentenanta Site

Intretinete Web: Design Pagina Web, Site, CMS

Este foarte cunoscut ca atat vizitatorii cat si motoarele de cautare prefera site-urile cu continut nou si informatie adaugata in mod regulat. Site-urile au nevoie de mentenanta si intretinere atat pentru continut cat si pentru design, grafica si functionalitate.

Indiferent de domeniul de activitate si tipul site-ului pe care il detineti, un site bine structurat si realizat, pentru a avea performanta si rentabilitate maxima necesita intretinere.

Site-ul pe care il detineti are novoie de actualizare periodica? Daca da, aveti nevoie de o echipa specializata pentru a realiza aceasta actualizare? Doriti optimizarea si reducerea costurilor necesare desfasurarii acestei activitati?

IXEDO va pune la dispozitie o gama complete de servicii de intretinere si mentenanta web site si aplicatii web. Pachetele si serviciile de mentenenta sunt concepute astfel incat oricine poate gestiona continutul fara a necesita cunostinte tehnice si sunt realizate in functie de tipul de afacere pe care o detineti.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de mentenanta sau intretinere pentru un site, design, sau aplicatie web pe care o detineti. Un project manager se va ocupa de cerintele dumneavoastra si o echipa de profesionisti va furniza solutia completa conform necesitatilor si cerintelor furnizate.

Creare Site Web

Creare site / Web Design / Pagini Web / Prezenta si Afirmare Online
CMS (Sisteme de Administrare Continut) / Suport si Mentenanta Site Web