Re-Design Pagini Web | Creare Site

Re-Design Pagini Web

Daca sunteti proprietarul unui site, al unei aplicatii sau pagini web, cu siguranta veti raspunde afirmativ la cel putin una dintre intrebarile de mai jos:

Solutia este re-design-ul aplicatiei sau paginii web. Aspectul grafic, design-ul,  este elementul cheie prin care se face o prima impresie asupra vizitatorilor sai. Daca acesta nu este unul placut vizual si bine definit, riscati ca vizitatorul sa plece de pe site inainte de a se interesa si de continutul acestuia. Astfel sansa sa pierdeti un potential client este foare ridicata.

Un site simplu si bine conceput, cu un design potrivit, in general, este combinatia perfecta pentru a avea succes online si nu numai. Si pentru ca succesul sa fie garantat este nevoie de talent, aptitudini si multa munca.

Cateva dintre avantajele pe care le poate avea un site ca urmare a re-design-ului:

Daca v-ati hotarat sa schimbati imaginea paginii web sau a aplicatiei online  pe care o detineti, IXEDO va sta la dispozitie si va ofera un set complet de servicii de re-design web pentru orice tip de aplicatie web. Un project manager impreuna cu un web designer al echipei noastre va poate oferi gratuit o analiza a site-ului dumneavostra pentru a va furniza solutii de imbunatarire ale acestora. Foarte multi clienti au fost satisfacuti de solutiile pe care le-am oferit pentru re-design-ul site-urilor pe care le detin.

Web Design

Design Web / Identitate Vizuala / Re-Design Pagini Web
Grafica Personalizata / Creare site