Publicitate Online | Web Design | Creare Site | Promovare Web

Publicitate Online

Poate fi greu de crezut dar internetul  pe care il stim si il folosim zilnic are o vechime cu putin mai mare de zece ani. Cu toate acestea, ne intrebam ce este publicitatea online. Mai mult, auzim in toate sursele de media si chiar folosim termenul “comert online”. Comertul online s-a dezvoltat si continua sa creasca inevitabil. Tot mai multe marci si brand-uri se fac cunoscute prin intermediul internetului. In acest sens idea de publicitate online este un subiect foarte discutat.

Metode Invechite de Publicitate Online

O data cu avansarea tehnologiei in domeniul web, vechile metode de publicitate online au fost depasite, ceea ce a condus la o usoara dezordine in paginile web. Dintre cele mai cunoscute metode folosite in trecut pentru a face publicitate pe internet amintim:

Folosirea bannerelor publicitare si a strategiei de email marketing este clar o metoda invechita de publicitate, care nu numai ca nu ajuta, dar poate avea si efecte negative asupra publicitatii pe care dorim sa o realizam. Cati dintre noi nu evita sa dea click pe bannere pentru a nu bloca browserul, cati dintre noi nu inchid site-urile aglomerate pline de bannere si cati nu sterg emailurile primite in scopuri publicitare. Ba chiar le consideram spam-uri.  Toate acestea conduc la esecul campaniei publicitare online.

Metode Noi de Publicitate pe Web

Cele mai dominante metode inovatoare de publicitate online sunt:

Cel putin cea din urma va fi in voga atat timp cat oamenii vor folosi motorul de cautare pentru a ajunge la informatiile dorite. Promisiuni precum generarea de trafic gratuit, pozitionare in primele rezultate de cautare sunt prea glorioase pentru a fi ignorate. Acestea fac parte din pachete speciale de promovare web care sunt intalnite la majoritatea  companiilor care ofera servicii de creare site-uri si web design.

Promovare Site

Promovare Site / Publicitate Online pentru Web Site-uri si Pagini Web
Optimizare SEO / PPC (Cost Per Click)