Promovare site | Web Design | Creare site

Promovare Site

Cine detine un site cu siguranta este interest de promovarea sa  in mediul online. Este foarte adevarata  afirmatia ca a avea un site nu este suficient pentru a avea rentabilitate si succes in afacerea pe care o detineti.  Procesul de creare site si lansarea sa reprezinta doar inceputul unui proces lung si de durata pentru a avea rezultatele asteptate.

Rezultatele Promovarii unui Site Web

Serviciile noastre de promovare site asigura tot necesarul pentru dezvoltarea afacerii sau vanzarilor dumneavoastra:

Servicii de Promovare

IXEDO garanteaza ranking ridicat in cele mai mari motoare de cautare precul Google, Yahoo, MSN (Bing). Dupa cum este bine cunoscut, pozitionarea cat mai in fata in rezultatele motoarelor de cautare joaca un rol important in Markeing-ul Online. Echipa noastra de profesionisti calificati si experimentati ofera urmatoarele servicii care conduc la promovarea site-ului:

Site-ul Meu Este Promovat?

Promovarea unui site conduce la cresterea numarului de vizitatori ai site-ului, si implicit la cresterea si dezvoltarea afacerii care o reprezinta. Cu cat mai multi vizitatori ajung pe site-ul dumneavoastra cu atat popularitatea si notorietatea site-ului vor creste. IXEDO ofera servicii de promovare site care ajuta la pozitionarea cat mai in fata in motoarele de cautare, ceea ce conduce la generarea de trafic organic si implicit la cresterea numarului de vizitatori.

Ne puteti contacta in vederea stabilirii unei strategii de marketing si promovare.

Ce spun clientii?

"Am dorit in primul rand optimizarea pentru motoarele de cautare a site-ul nostru. Bineinteles, am dorit si un site care sa arate bine dar cel mai important era sa iesim in primele cautari pe Google. Cu IXEDO am optinut ambele obiective. Am lucrat bine impreuna si in curand intentionez sa demaram un nou proiect pentru firma noastra."
Iacob Viceron

Promovare Site

Promovare Site / Publicitate Online pentru Web Site-uri si Pagini Web
Optimizare SEO / PPC (Cost Per Click)