Parerea Clientilor | Web Design | Creare Site

Parerea clientilor

"Nu pot aprecia suficient munca celor de la IXEDO. Sunt cei mai buni dintre cei cu care am colaborat pentru realizarea site-urilor companiei noastre. Site-ul realizat de ei a avut succes si va multumesc pe aceasta cale."
Steven Bulter - Canada


"Mai intai vreau sa va multumesc pentru ca ati reusit sa creati site-ul meu asa cum mi-am dorit.
Primul lucru pentru care sunt multumit este lejeritatea pe care o am in actualizarea continutului site-ului. Pot face online tot ceea ce se face intr-un magazin real. Acest lucru ma determina sa afirm ca ceea ce ati realizat este o adevarata arta pentru mine!
Rezultatele au inceput sa se vada la mai putin de trei saptamani de la lansare. Vanzarile au inceput sa apara.
Vreau sa va multumesc si pentru raspunsurile instantanee la solicitarile ulterioare lansarii. Asa a fost posibila cosmetizarea site-ului.
Voi apela cu multa placere la serviciile dumneavostra si in viitor."
Viorel Gulie - Magazin Rulmenti


"Am dorit in primul rand optimizarea pentru motoarele de cautare a site-ul nostru. Bineinteles, am dorit si un site care sa arate bine dar cel mai important era sa iesim in primele cautari pe Google. Cu IXEDO am optinut ambele obiective. Am lucrat bine impreuna si in curand intentionez sa demaram un nou proiect pentru firma noastra."
Iacob Viceron


"Am colaborat cu aceasta societate pentru a dezvolta o aplicatie online de gestionare interna a datelor din cadrul companiei noastre. A fost o placere sa lucram cu echipa IXEDO. Aplicatia a fost finalizata la timp si s-a dovedit a fi deosebit de utila si bine structurata.
Recomandam IXEDO cu cea mai mare placere!"
Lucretia Ionescu - Milani Distribution SRL

Parerea clientilor

"calitatea si profesionalismul sunt atu-urile principale"