Optimizare Site SEO | Web Design | Creare Site | Promovare Web

Optimizare Site / SEO

Ce Este Optimizare SEO a unui Site?

Optimizarea unui site, sau SEO  (Search-engine optimization) este procesul in care sunt stabilite si efectuate anumite setari asupra unui site web astfel incat pentru anumite cuvinte cheie sa se regaseasca  in primele rezultate de cautare organica ale celor mai importante motoare de cautare precum Google, Yahoo, MSN. In comparatie cu marketingul platit, care recesita plata pentru fiecare click trimis de un motor de cautare catre un web site, traficul trimis prin intermediul rezultatelor de cautare organice catre un web site este gartuit.

Care Sunt Efectele Optimizarii Site-ului ?

In trecut, procesul si efortul depus pentru a ajunge in top-ul rezultatelor de cautare era mult mai simplu decat este acum. Algoritmii motoarelor de cautare erau mult mai usor de identificat. Era suficient includerea cuvintului cheie in meta title-ul paginii web si utilizarea sa in continutul paginii, iar sansele ca site-ul sa iasa in primele zece rezultate ale motorului de cautare erau foarte mari, aproape realizabile. Fara surprindere, de-a lungul anilor, algoritmii motoarelor de cautare au devenit  mult mai complexi astfel incat chiar si aplicand tehnici avansate de SEO, este foarte greu ca site-ul sa ajunga in primele rezultate, dar nu si imposibil.

Ce Presupune Optimizarea SEO a Site-ului Meu?

Optimizarea site SEO este o componenta principala si obligatorie a bine conturatei strategii de Internat Marketing. A avea un site bine facut este simplu dar nu si suficient. Sute de milioane de oameni folosesc motoare de cautare zilnic pentru a cauta informatii. Intelegerea targetului audientei poate conduce considerabil  la cresterea eficacitatii campaniilor de optimizare SEO. Inainte de demararea unei astfel de campanii un factor foarte important in acest proces este stabilirea unui buget. In functie de acest buget o echipa de profesionisti va depune eforturile necesare pentru optinerea rezultatelor dorite.

Ce spun clientii?

"Am dorit in primul rand optimizarea pentru motoarele de cautare a site-ul nostru. Bineinteles, am dorit si un site care sa arate bine dar cel mai important era sa iesim in primele cautari pe Google. Cu IXEDO am optinut ambele obiective. Am lucrat bine impreuna si in curand intentionez sa demaram un nou proiect pentru firma noastra."
Iacob Viceron

Promovare Site

Promovare Site / Publicitate Online pentru Web Site-uri si Pagini Web
Optimizare SEO / PPC (Cost Per Click)