Creare Site | Web Design | Pagini Web

Creare Site Web

Daca sunteti in cautarea unei companii in vederea unui serviciu de creare site web sau a unei aplicatii online, IXEDO vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama complete de servicii web design care acopera intreg procesul de creare a site-ului  incepand cu partea de design, grafica si finalizand cu lansarea si promovarea sa.

Etape Principale in Procesul de Creare Site

Experienta vasta acumulata de-a lungul anilor a contribuit la stabilirea unor etape principale ale procesului de realizare a unui web site:

Cat Costa Crearea unui Site?

Aparent este o intrebare simpla la care se asteapta un raspuns simplu. Cu toate acestea este o intrebare la care nu se poate oferi un raspuns concret deoarece acest raspuns depinde de mai multi factori care influenteaza estimarea pretului pentru un site. Pentru a va ajuta sa intelegeti ce fel de factori influenteaza si determina optinerea unui pret, am enumerat mai jos cativa dintre acestia:

... si lista poate continua. Asadar pentru optinerea unui pret pentru o aplicatie pe care doriti sa o realizati va rugam sa completati o cerere in care detaliati cat mai mult ceea ce doriti si IXEDO va raspunde cererii dumneavoastra.

Ce spun clientii?

"Am colaborat cu aceasta societate pentru a dezvolta o aplicatie online de gestionare interna a datelor din cadrul companiei noastre. A fost o placere sa lucram cu echipa IXEDO. Aplicatia a fost finalizata la timp si s-a dovedit a fi deosebit de utila si bine structurata.
Recomandam IXEDO cu cea mai mare placere!"
Lucretia Ionescu - Milani Distribution SRL

Creare Site Web

Creare site / Web Design / Pagini Web / Prezenta si Afirmare Online
CMS (Sisteme de Administrare Continut) / Suport si Mentenanta Site Web