Creare Site pentru Telefon Mobil | Web Design | Aplicatii Telefon

Creare Site pentru Telefon

In ultimii ani, folosirea navigarii web pe telefoanele mobile s-a dovedit a fi atat un trend cat si o necesitate. Acest trend a crescut spectaculos , fapt care a facut ca web designerii si companile de web development sa acorde importanta acestei directii de evolutie a web-ului.

Ce Este un Web Site pentru Telefon?

De obicei un site web este foarte greu de navigat atunci cand este accesat de pe un telefon mobil sau smart phone. Incercati sa deschideti un site existent pe web de pe un Blackberry, iPhone, Android, Nokia sau orice alt tip de telefon mobil. Veti observa ca modul de navigare si accesare al paginilor nu este la fel ca atunci cand accesam de pe un Desktop sau Laptop. Cum numarul celor care utilizeaza navigarea pe internet de pe telefonul mobil a crescut considerabil, este foarte util sa luati in considerare crearea unei versiuni a site-ului compatibila cu browserele telefoanelor mobile.

Un site pentru telefonul mobil este o versiune a site-ului web care este optimizata pentru browserele telefoanelor mobile si al carui design este compatibil cu rezolutia acestora. Uneori o versiune pentru telefon poate  include si reducerea continutului astfel incat sa fie prezentate doar ideile principale.

IXEDO Ofera Servicii de Web Design si Creare Site pentru Telefon

IXEDO ofera servicii complete de web design si web development pentru paginile web accesate de pe telefon. Un site pentru telefon poate fi accesat cu usurinta de pe bowserele smart phone-urilor precum Blackberry, iPhone, Android and Nokia fiind compatibil cu rezolutii de la cele mai mici pana la rezolutii mai mari (128 x 160 pixels, 176 x 220 pixels, 240 x 320 pixels and 320 x 480 pixels). Un avantaj este ca poate fi realizat astfel incat sa prezinte informatii dintr-o baza de date deja existenta.

Daca doriti un site sau o pagina web creata si optimizata pentru telefonul mobil, IXEDO ofera servicii de web phone development, echipa noastra de specialisti avand la baza o vasta experietanta acumulata de-a lungul anilor.

Aplicatii Telefon

Web Design / Creare Site pentru Telefon Mobil
Aplicatii Telefon (Android)