CMS | Creare site | Web Design

CMS / Sistem de Administrare

Ce Este un CMS?

Un CMS sau Content Management System este un sistem central de stocare a informatiei unei aplicatii sau a unui site web.  Poate fi denumit si sistem de administrare deoarece functioneaza ca o  colectie de actiuni utilizate pentru gestionarea si administrarea  informatiilor.  Aceste actiuni sunt concepute pentru a contribui la schimbul de date stocate dintre utilizatori si administrtorii site-ului. 

Controlul accesului la date se face pe baza unor roluri de administratori, care sunt definite pentru a controla actiunile pe care administratorii au permisiunea de a le utiliza. Aceste roluri pot fi de vizualizare, de editare , de adaugare  sau stergere a anumitor date sau informatii.

CMS Propriu Dezvoltat de IXEDO

Desi exista foarte multe sisteme te tip CMS, Open Source, foarte multi clienti prefera un sistem propriu de administrare, motivand prin nivelul scazut de securitate pe care il pot avea sistemele Open Source.  In aceasta idee IXEDO  a dezvoltat pentru clientii sai un CMS, un sistem propriu  de gestionare a continutului care se bucura de numeroare avantaje precum:

Ce spun clientii?

"Mai intai vreau sa va multumesc pentru ca ati reusit sa creati site-ul meu asa cum mi-am dorit.
Primul lucru pentru care sunt multumit este lejeritatea pe care o am in actualizarea continutului site-ului. Pot face online tot ceea ce se face intr-un magazin real. Acest lucru ma determina sa afirm ca ceea ce ati realizat este o adevarata arta pentru mine!
Rezultatele au inceput sa se vada la mai putin de trei saptamani de la lansare. Vanzarile au inceput sa apara.
Vreau sa va multumesc si pentru raspunsurile instantanee la solicitarile ulterioare lansarii. Asa a fost posibila cosmetizarea site-ului.
Voi apela cu multa placere la serviciile dumneavostra si in viitor."
Viorel Gulie - Magazin Rulmenti

Creare Site Web

Creare site / Web Design / Pagini Web / Prezenta si Afirmare Online
CMS (Sisteme de Administrare Continut) / Suport si Mentenanta Site Web