Aplicatii Android, iPhone | Web Design | Creare Site

Aplicatii Android, iPhone

Ne-am obisnuit cu idea ca la noi, in Romania, in orice domeniu tendintele ajung mai greu. Este valabil si in domeniul Phone Technology. Cu toate acestea romanii ocupa un loc important in dezvoltarea aplicatiilor pentru telefon pentru piata externa.

IXEDO tine pasul cu tehnologia si dezvolta aplicatii Android si aplicatii iPhone dovedind clientilor din intreaga lume calitatea si profesionalismul cu care lucram.

Conceptul unei Aplicatii iPhone

Pe baza unui studiu de fezabilitate am creat o metoda de a stabili conceptul aplicatiei pe care o vom dezvolta impreuna cu clientul.

Primul pas pe care il facem este sa oferim suportul necesar clientului pentru  a-si crea un cont de Developer la Apple App Store. Clientul va fi implicat in procesul de planificare, dezvoltare si promovare. Dupa acest pas demaram procesul de implementare.

Dezvoltare Aplicatii iPhone

Echipa noastra de  dezvoltatori de aplicatii pentru telefon sunt experimentati si folosesc Objective C pentru  implementare in conformitate cu tehnologia Apple. Lucram in colaborare cu clientii, monitorizam procesul de dezvoltare si optimizam codul astfel incat sa avem un produs final de inalta calitate.

Promovare Aplicatii iPhone

Cand aplicatia este finalizata, sfatuim si oferim support clientilor pentru inscrierea aplicatiei la Apple si obtinerea aprobarii. Dupa inscrierea si aprobarea aplicatiei urmeaza procesul de promovare al aplicatiei pentru a creste vizibilitatea online.

Aplicatii Telefon

Web Design / Creare Site pentru Telefon Mobil
Aplicatii Telefon (Android)